Palasin seuraavana päivänä Madison luokse ja hän halusi, että keräämme kukkia, en ole varma, että mihin ja miksi :D (olen hyvä lukija)

 

Kukat kerättiin radan muodossa ja rata johdatteli meitä Hermitin luokse. Hermitin luota mentiin tarkistamaan niitä lähettimiä, jotka oltiin kiinnitetty hevosiin edellisenä päivänä. Hevoset olivat ok, paitsi yksi hevonen vain kökötti paikoillaan. Menimme sitä katsomaan Madisonin kanssa. 

 

Welshi ei kuitenkaan ollut yksin. Sen vierellä seisoi tuttu mies. Ei mikään hyvä tuttu. Mr Anwir. En itse tehuja tehdessä muistanut kuka tämä mies oli, joten aloin tutkimaan vähän aikaisempia tehuja ja löysin mistä hän oli tuttu. Mr Anwirhan oli se roisto, joka varasti Baronessin hevosen Valiantin. Eli toisin sanoen ammatiltaan hevosvaras. Ei voinut tietää mitään hyvää, että hän oli Peninsulassa missä on paljon villejä poneja napattavaksi. 

SHPtehujaPT21.jpg

Mr Anwir puhui leppoisasti, mutta silti kovin uhkaavasti. Hän piteli kädessään lähetintä, jonka oli selkeästi ottanut vieressään seisovalta Welshiltä, vaikka toisin väitti. Kinasimme siinä hetken Anwirin kanssa, ja yht' äkkiä hän lämäisee Welsh raukkaa täysillä lautasille. Hevonen tietysti villiintyi.

 

Yritimme Madisonin kanssa rauhoittaa hevosta ja onnistuimme lopulta. Mutta minne Mr Anwir oli kadonnut? Hän oli lähtenyt karkuun tekemään tihutöitään. 

 

Aluksi Madison ehdotti, että mentäisiin kertomaan Hermitille hevosten olevan kunnossa, mutta sitten Madison kuuli rannalta outoja ääniä ja päätimme mennä sinne katsomaan.

Siellä Mr Anwir vei Nightdustia kohti Dark Core lauttaa, joka oli valmiiksi täynnä Welshejä. Madison tietysti juoksi perään, sillä hänen hevonen siinä oli kyseessä. Yritimme pysäyttää hänet, mutta turhaan. Madison oli jo kiivennyt lautan kyytiin. Mr Anwir kuitenkin huomasi tämän, ja pienellä näpäytyksellä hän pudotti Madisonin veteen. Madison oli hukkua.

SHPtehujaPT22.jpg

SHPtehujaPT23.jpg

SHPtehujaPT24.jpg

Madison oli todella lähellä loppua, mutta sitten Hermit tuli ja pelasti tilanteen, ja Madison selvisi rannalle. Mr Anwir tosin sai kasan Peninsulan poneja, Nightdustin mukaan lukien, eikä niitä välttämättä nähdä enää koskaan. Hermit lähetti Madisonin kotiin lepäämään, ja sanoi ottavansa meihin yhteyttä, kun meitä tarvitaan taas.

 

Tähän loppuivat nämä tehut ja voin kyllä sanoa, että itse olin kauhuissani, kun Nightdust vietiin pois. Ja samaistun Madisoniin, koska kyllä minäkin olisin lähtenyt juosten oman hevoseni perään mitään sen kummempia ajattelematta. Odotan innolla näihin tehuihin taas jatkoa c: