Heipsun ja kuten otsikosta näkyy, käsittelemme tänään Yotubea ja sen ihmeellistä maailmaa.

Olen jo pitkän aikaa seuraillut erityylisiä SSO-tubettajia:

Lilian Macpieta, joka tekee champeista ja radoista videoita (linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCs9LIWNNrZZR5xj4iDSlVBg )

Evelina Maclakea, joka editoi musiikkivideoita (linkki kanavalle: https://www.youtube.com/user/evelinamclake )

Regina Northgatea, joka tekee paljon gameplayta, mutta muutakin videota löytyy! (linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCvS29iWpEsis3ZiLGmVHKtg )

ja teitysti monia muitakin, mutta nuo olivat ehdottomat lempparit!

Näistä kaikista kanavista ja videoista motivoituneena, tein omankin kanavan :) Julkaisin sinne jo yhden videonkin (ei ole kovin hyvä, varmasti tulee poistumaan sieltä joskus :'D) ja lähiaikoina julkaisen myös Jorvik Greatest Trail- videon.

Millaisia videoita tulen tekemään?

Suunnitelmana on lähes kaikkia muita paitsi gameplayta. Näillä näkymin olen innostunut radoista ja shortcuteista, joten niitä videoita tulee varmasti näkymään! Musiikkivideoitakin on tulossa, kunhan saan tutkittua editointi ohjelmaani sen verran, että editointi sujuu mutkitta :D

Millä aloitit kuvaamaan ja editoimaan?

Kuvauksessa käytän obsia ja se on erittäin hyvä! Äänien nauhotus toimii ja kuvaa pystyy rajaamaan miten tahtoo. Editoidessa käytän kdenliveä, joka on linuxille paras editointiohjelma. Se on toiminut hyvin nyt ja efektejä löytyy muutamia :) Kdenlivessä pystyy myös rajaamaan videokuvaa, mikä on editoidessa huima bonus! 

Suurin syy miksi aloitit?

Rekun mukaan videoni olivat hyviä ja hän painosti tekemään lisää xD True friend ❤️

Tässä tärkeimmät ja linkki kanavalle löytyy luonnollisesti linkeistä :D

Screenshot%202016-11-19%2019%3A53%3A41.j