17. Joulukuuta 2016

Pieni tauko ollut tässä välissä xD Johtui osittain siitä, että kirjoittaminen ei enään kiinnosta niin paljon, eikä aikaakaan ole ollut. Eikä sovi unohtaa, että unohdin blogin salasanan (taas) enkä jaksanut sillekkään asialle tehdä mitään ennen kuin nyt. 

Pelissä on tapahtunut kaikenlaista. On tullut uusia hevosia, uusia tarinatehuja ja tietysti ihanat joulutehut ja lunta. Sain peliin lifetimen noin pari viikkoa sitten ja sen mukana 3000sc. Sääli vain, että käytin kaikki rahani jo, kun ostin kolme uutta hevosta xD

Ja nyt viimeisimmässä päivityksessä tuli taa tehuja, ja pääsin niistä 19 levelille! WOHOOO!!!

Olen ollut Youtuben puolella hieman aktiivisempi kuin täällä, mutta koitan parhaani mukaan saada tänne jotain kirjoitettua.

__________________________________________________________

3. Marraskuuta 2016

Moips!

Tänään kävin kiipeilemässä vähän Dinolan vuorella, mistä näkee koko Dinolan+Ashlandsin. Olin tehnyt ennen Dinoon menoa bugin, millä saa sumun hälvenemään, jotta kiipeily olisi helpompaa.

Ashland oli siistin näköinen ylhäältä katsottuna, ja se näyttää sieltä yläkulmastakin siltä, että sen voisi avata meille pelaajillekiin ;) 

Dino ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta sen takana pilkotta vihreä vuoristo, mikä näytti mielenkiintoiselta paikalta. Veikkaan, että näkyvä alue oli kartassa näkyvä suuri suljettu alue.

Screenshot%202016-11-03%2020%3A39%3A35.j

Kiipeilyn jälkeen kävin vähän kisaamassa, ja voitin Eponan champissa ykkösruusukkeen, eli ainoan mikä minulta siitä champista uupui. Nyt omistan kaapissani kolme "ruusukesettiä" missä on siis kulta-, hopea- ja pronssiruusuke. 

Eipä muuta tälläkertaa ja ottakaa vielä kuva hienoista yläilmoista :)

Screenshot%202016-11-03%2019%3A42%3A54.j

__________________________________________________________

26. Lokakuu 2016

Heipsun!

Kävi siis sellainen asia, että en päässyt kirjoittamaan päiväkirjaa. Syynä se, että unohdin edellisen blogini salasanan ja piti tehdä uusi, kun en muistanut myöskään sen sähköpostin salasanaa, mille olin blogin yhdistäny.. :D Mutta nyt olen täällä taas ja aijon jatkaa ihan normaalisti kirjoittamista!

SSO:ssa on omalta osaltani aika paljon. Ostin shiren, quarterin ja sitten tuli HALLOWEEN TEHUJA. Tehut olivat ihania ja ehkä jopa creepyjakin ;) Mutta tykkäsin paljon. Oli myös kiba, kun tuli Galloper Thompson, joka on siis päätön ratsastaja, jota voi jahdata tiettyihin kellonaikoihin.

Tämänpäiväisessä päivityksessä tuli myös sammakoita satulalaukkuihin, ja itse ostin sinisen :3

sammakkokaveri.jpg

Nimesin sen Kakeksi 8))

Blogiin vielä liittyen, aijon kopioida osan kivoista kirjoituksista tänne sieltä vanhasta, mutta osa jää vain ja ainoastaan sinne vanhaan. Joten jos ne postaukset kiinnostavat sinua, niin sen linkki löytyy linkitetyistä blogeista :3 Vanhasta päiväkirja-osiosta en kopio mitään tänne uudelle päiväkirja-osiolle :D

Eipä muuta tänään ja kuulemisiin taas pian 8)